Haberler

Muslera, Vaz Te'yi Çalımlayarak Bu Sezonki 3. Çalımı Attı

Güncelleme:

Bu sezon Eto'o ve Stancu'ya klas çalımlar atan Galatasaraylı Fernando Muslera, Akhisar Belediyespor maçında bu kez de Vaz Te'yi çalımladı. Muslera çalım sayısını 3'e çıkardı.

Süper Lig'in 19. hafta maçında Galatasaray sahasında ağırladığı Akhisar Belediyespor'u farklı yenerken Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera yine taraftarın ilgi odağı oldu.

3. ÇALIMINI ATTI

İlk yarının son dakikalarında korner direği yakınlarında topla buluşan Muslera, kendisine pres yapan Ricardo Vaz Te'ye çalımı atıp topu oyuna sürdü. Fernando Muslera bu sezon bu çalımı 3. kez atmış oldu.

ETO'O VE STANCU'DAN SONRA 3 OLDU

Muslera daha önce Antalyaspor maçında ve Gençlerbirliği deplasmanında Samuel Eto'o ve Bogdan Stancu gibi tecrübeli golcülere çalımı basmıştı.

TARAFTAR PENALTIDA MUSLERA'YI İSTEDİ

Öte yandan Galatasaray 79. dakikada penaltı kazanırken, taraftarlar penaltıyı Fernando Muslera'nın atmasını istedi. Buna karşın bu penaltıyı Selçuk İnan kullandı ve top ile rakip kaleci Fatih Öztürk'ü farklı köşelere gönderip golü atmayı başardı.

Fernando Muslera daha önce Manisaspor'a karşı penaltı kullanmış ve topu ağlara göndermeyi başarmıştı.

İşte Muslera'nın Vaz Te'ye klas çalımı;


Kaynak: Haberler.com / Spor

Akhisar Belediyespor Samuel Eto Vaz Te Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title