Haberler

    Muslera, Gençlerbirliği Maçında Forma Giyemeyecek

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın file bekçisi Muslera, Mersin İdman Yurdu maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

    Son haftalardaki yükselen performansıyla kalesini gole kapatan Galatasaraylı Fernando Muslera, Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giyemeyecek.

    Mersin İdmanyurdu maçının 90. dakikasında sarı kart gören ve Gençlerbirliği maçı öncesi cezalı duruma düşen Muslera, kaleyi Sinan Bolat veya Eray İşcan ikilisinden birine bırakacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mersin İdmanyurdu Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (38)

    bjkli Mobil-ANDROID:

    boyle bi takimin futbolcusu olsam sampiyon olmayi haketmedik bize kupa vermeyin derdim ha fener hic haketmedi oda ayri

    18
    35
    yanıtYanıtla
    adsaddMobil-ANDROID:

    iyi kaleci olabilmek için AYI olmak gerekmiyor...

    36
    3
    yanıtYanıtla
    Sur kentli.. Mobil-ANDROID:

    Adamsın muslera...

    37
    1
    yanıtYanıtla
    Serkan Özcan:

    Sivas maçına şike diyen gerizekalılar var buna yorum yapılmaz ancak gülünür:) Servet in Mersin maçın da yediği o çalım ne peki? adam dola gidiyor Servet sağa kaçıyor hiç de çaktırmıyor hani :) ikinci yarı da Burak a verdiği pas da güzeldi. . . Servet görevini verilen talimatı yerine getirmiştir tebrikler

    19
    19
    yanıtYanıtla
    samsunlu 55 Mobil-ANDROID:

    muslera yoksa büyük sıkıntı var demektir ...ne sinan Bolat nede eray bir cacık olmaz ...Bu hafta kale tehlikede

    34
    3
    yanıtYanıtla
    VATANDAŞ DERKİmobilWeb@haberler.com:

    Galatasarayi sevmiyorum.. yasasin fb yasasin bjk

    12
    23
    yanıtYanıtla
    AdsızMobil-ANDROID:

    onun yerine hakemler gecer kaleye merak etmeyin

    9
    25
    yanıtYanıtla
    delgado1903:

    Adamlar ''bu sene Galatasaray''ın şampiyon olmasını istiyorum'' diyen bir adamın (!) takımıyla yani Cavcav''ın takımıyla maç yapacaklar. Bilerek sarı kart görüp cezalı duruma düştüler. Galatasaray o maça paf takımıyla çıksın G. Birliğini rahat yener.

    18
    15
    yanıtYanıtla
    ihsan:

    muslera 8 net posizyon çkardı maçta

    29
    2
    yanıtYanıtla
    6sMobil-ANDROID:

    gALTIsaray

    8
    22
    yanıtYanıtla
    Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title