Haberler

    Muslera: Siz de Farkedeceksiniz

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın Şampiyonlar Liginde Anderlecht ile yapacağı maç öncesi Muslera, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Sarı kırmızılı taraftarlara güvence veren Uruguaylı file bekçisi, hem takım arkadaşlarını hem de yeni hocası Prandelli'yi övdü. Şampiyonlar Ligi'ndeki Anderlecht maçı öncesi Muslera grup için temkinli, kadroları için ise iddialı açıklamalar yaptı.

    "ANDERLECHT MAÇINA ÇOK İYİ HAZIRLANDIK"

    Şampiyonlar Ligi'nin zor bir turnuva olduğunu belirten Muslera, "Anderlecht maçına çok iyi hazırlandık. Hocamızın verdiği taktikler doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz" dedi.


    "TARAFTARLARIMIZ DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ"

    Taraftarlara ihtiyaçları olduğunu ifade eden yıldız kaleci, "Onlar olmayınca bir eksiklik var. Onlar olunca daha iyi oynuyoruz. Destekleri her zaman arkamızda olsun bütün sezon boyunca bunu bekliyoruz" şeklinde konuştu.

    "ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ GRUPTAN ÇIKMAK"

    Öncelikli hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyleyen Muslera, "Her zaman yaptığımız gibi adım adım ilerleyeceğiz. Zor bir gruptayız. Gruptan çıktıktan sonra adım adım maçları değerlendirip devam etmek istiyoruz" dedi.

    "DENEYİMLİ TAKIMLAR"

    Şampiyonlar Ligi grup rakiplerini değerlendiren deneyimli file bekçisi, "Arsenal ve Dortmund şampiyonlar liginin deneyimli takımları. Tabii ki Anderlecht'i de unutmamak lazım buraya kadar geldiler. Biz her zaman en iyi oyunumuzu oynamaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

    "SİZ DE FARKEDECEKSİNİZ"

    Avrupa’daki maçlarda yabancı sınırlamasının olmayacağını hatırlatan Uruguaylı kaleci, "Ancak sadece yabancılarımız yok. Kadromuzdaki Türk oyuncuları da unutmamak gerek. Çünkü aramızda o kadar yetenekli oyuncular var ki Avrupa'da oynayabilecek kapasitedeler. Hocamız başarılı bir kadro kurabilmemiz için çok çalıştı. Kendisi de çok bilgili. İlerleyen günlerde bunu siz de farkedeceksiniz.

    "TAFFAREL SAYESİNDE GELİŞME GÖSTERDİM"

    Her zaman maksimumu hedefliyorum diyen başarılı kaleci, "Her zaman gelişmeyi seven bir oyuncuyum ama unutmamak lazım ki Taffarel benim kaleci antrenörüm. Onun sayesinde çok gelişme gösterdim. Kendisi eski bir dünya şampiyonu ve bu da benim için bir şans. Taraftarlarda beni böyle görüyorlarsa mutlu olurum" diyerek devam etti.

    "OSPİNA'YA SAYGI DUYUYORUM"

    Grup rakibi olan Arsenal'ın kesini koruyan Ospina hakkında sorulan soruya Muslera, "Kendisine çok saygı duyuyorum. Kendisi için her zaman en iyisini diliyorum. Buralara gelebilmek için çok çalıştı. Arsenal'da oynamayı da hak etti" diyerek cevap verdi.

    "TAFFAREL'İN KAZANDIKLARINI KAZANMAK İSTERİM"

    Taffarel'in kazandığı her şeyi ben de kazanmak istediğini söyleyen file bekçisi, "Dünya Kupası'nı, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak isterim. Tabii bunları önce hayal etmek sonra çok çalışmak ve yavaş yavaş ilerlemek lazım" diyerek sözlerini tamamladı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title