Haberler

Müsiad Şubesi Dost Meclisi Kızıltepe'de Yapıldı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şubesi'nin geleneksel 'Dost Meclisi' toplantısı Kızıltepe Öğretmenevi'nde yapıldı.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şubesi'nin geleneksel 'Dost Meclisi' toplantısı Kızıltepe Öğretmenevi'nde yapıldı.

Toplantı öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Ali Dündar, dost meclisleri toplantılarını Mardin ve tüm ilçelerinde yaparak bu ilçelerin ekonomisi, turizm ve tanıtımına dikkat çekmek istediklerini söyledi. Kızıltepe'nin Mardin'in en büyük ilçesi olduğunu belirten Dündar, "Mardin ekonomisinin yüzde 70'i Kızıltepe'den karşılanıyor. Kızıltepe Mardin'in ekonomik potansiyeli en yüksek ilçesidir. Kızıltepe'de ihtiyaç duyduğumuz, yapılmasını beklediğimiz yatırımların önünü açacak ne tür girişimlerin yapılacağını hep beraber burada konuşacağız. Bu vesile ile katılımdan dolayı herkese teşekkür ederim" dedi.

MÜSİAD üyesi Faruk Kılıç'ın ev sahipliğinde öğretmenevinde gerçekleşen ve ilçede görev yapan bütün kamu kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantının basına açık bölümünde soruları cevaplayan Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, "Burada devletin kamu kurum amirleri ve özel sektörlerin bir araya gelmesi çok güzel. Hep beraber bir arada olmamız beni ziyadesiyle memnun etti" diye konuştu. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızıltepe Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title