Haberler

Müsiad Manisa Şube Başkanı Öztürk'ten Kongre Değerlendirmesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk, “Genç MÜSİAD; çalışma hayatının sadece fazla kar elde etmekle, sadece işleri büyütmekle yeterli olmadığını, ilim, irfan, ticari ahlak gibi erdemlerle birlikte olduğu sürece bu terimlerin başarı sayılabileceğini bilen gençlerimizden oluşmaktadır.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk, "Genç MÜSİAD; çalışma hayatının sadece fazla kar elde etmekle, sadece işleri büyütmekle yeterli olmadığını, ilim, irfan, ticari ahlak gibi erdemlerle birlikte olduğu sürece bu terimlerin başarı sayılabileceğini bilen gençlerimizden oluşmaktadır." dedi.

MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk, Genç MÜSİAD tarafından İstanbul'da düzenlenen 5.Uluslararası Genç İşadamları Kongresi sonrası değerlendirmelerde bulundu. Dünya genelinde artan adaletsizliğe dikkat çekmek, adil bir girişimin gerekliliğini anlatmak amacıyla bu yıl beşincisi gerçekleştirilen kongreye MÜSİAD Manisa Şubesi olarak özel ilgi gösterdiklerini dile getiren Başkan Ahmet Öztürk, "Ülkemizin geleceğinin teminatı başarılı, çalışkan ve ahlaklı gençlerimizdir. Biz, genç MÜSİAD yapılanmasını, gençlerimizin iş hayatında sağlam temellerle iş yapabileceği, MÜSİAD'ın birikimleriyle kendilerini geliştirebileceği ve bir sonraki dönemde MÜSİAD faaliyetlerini gerçekleştireceği bir çalışma arkadaşları grubu olarak görüyor ve önem gösteriyoruz. Genç MÜSİAD; çalışma hayatının sadece fazla kar elde etmekle, sadece işleri büyütmekle yeterli olmadığını, ilim, irfan, ticari ahlak gibi erdemlerle birlikte olduğu sürece bu terimlerin başarı sayılabileceğini bilen gençlerimizden oluşmaktadır" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Öztürk İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title