Haberler

Müsiad Konya Şubesi Bayramlaşma Programı İş Dünyasını Buluşturdu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi'nin geleneksel hale getirdiği bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

MÜSİAD Konya Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma programına, Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, MÜSİAD Konya Şubesi 3. Dönem Şube Başkanı Ziya Özboyacı, MÜSİAD Konya Şubesi 5. Dönem Şube Başkanı Aslan Korkmaz, Sanayi Odası Meclis Başkanı Tahir Şahin, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD Konya Şube üyeleri ile iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Programda konuşan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek, "Bu bayrama, pek çok meselenin sebep olduğu buruklukların yanı sıra, meseleleri çözme iradesinin varlığını da görmüş olmanın sevinciyle giriyoruz. 15 Temmuz gecesi, milletimiz tarihinde görmediği bir ihanetle karşılaşmıştır. Ülkemiz o gece, hem bir darbe girişimine, hem büyük bir terör eylemine, hem de gizli bir işgal teşebbüsüne maruz kalmıştır. Yüce Yaradanımıza ne kadar şükretsek azdır ki milletimiz, FETÖ'nün Türkiye'yi ele geçirme girişimini, tanklara, uçaklara, helikopterlere karşı vücudunu siper ederek engellemiştir. Bugün itibariyle Türkiye, 15 Temmuz sabahı olduğundan çok daha güçlü, çok daha kararlı, çok daha dinamiktir. Türkiye, 2023 hedeflerine ulaşmak için kararlılıkla yoluna devam edecektir. Fırat Kalkanı Operasyonu ile de bunu bütün dünyaya ilan etmiştir. MÜSİAD Konya Şubesi olarak Cumhurbaşkanımızın önderliğinde devletimizin FETÖ, Pkk, Suriye'nin Pkk'sı olan PYD-YPG ve İslam'ı istismar ederek kendine alan açmaya çalışan DAEŞ gibi eli kanlı yapılarla verdiği mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz" dedi.

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ise, "Türkiye büyük bir badire atlattı. 16 Temmuz'dan sonra başlayan FETÖ ve PKK ile mücadele sürecinde büyük bir sabır, dikkat ve titizlikle bütün kurum ve kuruluşlardan tamamen sökülüp atılıncaya kadar devam etmesi gerekmektedir. Bu süreçte doğru bilgilendirme son derece önemlidir" dedi.

Kurban Bayramı'nın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini, kurtuluşumuza vesile olmasını temenni eden Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü de, "Zor günlerden geçtiğimiz ama milletçe birlikteliğimiz ve kararlı duruşumuzu sürdürdüğümüz bir dönemde, Konya iş dünyası olarak, hükümetimizin yaptığı çalışma ve operasyonları sonuna kadar destekliyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin ağır bir süreçten geçtiğini dile getirerek sözlerine başlayan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek ise, "Yenikapı'da doğan birlik ve beraberlikten asla ödün vermemeliyiz. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha da çok ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Programda, MÜSİAD Konya Şubesi 3. Dönem Şube Başkanı Ziya Özboyacı, MÜSİAD Konya 5. Dönem Şube Başkanı Aslan Korkmaz da birer selamlama konuşması yaptı. Konuşmaların ardından bayramlaşma programı sona erdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aslan Korkmaz selçuk öztürk Türkiye PKK Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title