Haberler

Müsiad'ın Genel İdare Kurulu Gala ile Son Buldu

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, çözüm sürecinde Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesini manidar bulduklarını belirterek, “Bu ülkeyi hepimiz birlikte inşa edeceğiz.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, çözüm sürecinde Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesini manidar bulduklarını belirterek, "Bu ülkeyi hepimiz birlikte inşa edeceğiz. Güçlü ve çevresine ışık saçan bir ülke belki birilerinin işine gelmeyebilir ama ne yapsalar boş" dedi.

MÜSİAD Manisa Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen MÜSİAD 89.Genel İdare Kurulu, düzenlenen gala programıyla son buldu.

Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde düzenlenen programa Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Uğur Aydemir, MÜSİAD şube başkanları, Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Programda konuşan Manisa Vakisi Erdoğan Bektaş, MÜSİAD'ı çok iyi bildiklerini belirterek, "Taşıdığı misyonu bellidir. Hem MÜSİAD'ın geldiği yeri biliyoruz, hem de ona paralel ülkemizin geldiği noktayı biliyoruz. MÜSİAD ülkemizin gelişmesi için hareket ediyor" ifadelerini kullandı. Bektaş, Manisa'daki salon sorununa da dikkat çekti. 4 milyar 311 milyar dolarlık ihracata sahip olan Manisa'da dışarıdan gelecek insanları ağırlayacak bir salonunun olmadığını belirterek,"Geldiğim günden beri diyorum. Manisa'da salon yok, düğün salonu yok. Bakın bunun sıkıntısını yaşarız diyorum ama kimse ciddiye almıyor. Manisa'daki iş adamlarının salon yapacağı yok" şeklinde konuştu.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, yaptığı konuşmada, "Türkiye büyük hedefler peşinde koşuyor. Ancak bunu istemeyenler var. Çözüm sürecine ilk başından itibaren destek veriyoruz. Barış süreci önemli ama bir Cumhuriyet Başsavcısının şehit edilmesini de manidar buluyoruz. Elbette insanlar fikirlerini demokratik yollarda kullanırken, şiddete başvurmamalıdır. Bu ülkeyi hepimiz birlikte inşa edeceğiz. Güçlü ve çevresine ışık saçan bir ülke belki birilerinin işine gelmeyebilir ama ne yapsalar boş" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

title