Haberler

Müsiad Genel Başkanı Olpak Şehreküstü Konaklarını Gezdi

Gaziantep’in en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Şehreküstü Konakları MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Gaziantep'in en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Şehreküstü Konakları MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Şahinbey Belediyesi tarafından restore edilen her gün 3000 kişinin iftarını açtığı Şehreküstü Konakları tarihi yapısı ve Gaziantep'e özgü mimarisiyle kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

"ÖNEMLİ BİR HİZMET"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, yapılan restorasyon çalışmasının layıkıyla yerine getirildiğine dikkat çekerek, "Şehreküstü Konakları'nın ismini daha önce duymuştum. Ancak, gezme imkanım olmamıştı. Başkanımıza çok teşekkür ederim bize çok güzel bir ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 7 km'lik bir alanda yaptığı restorasyon çalışmasını yerinde görme imkanı bulabildik. Sadece bir iki sokak veya bir iki konağı değil de çok geniş bir alanı layıkıyla restore ettiğini yerinde gördük. Burada 3000 kişiye de bütün ramazan boyunca iftar yemeği verilecekmiş. Gerçekten de çok önemli bir hizmet.Başkan Mehmet Tahmazoğlu'na ve belediyenin tüm çalışanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çelenk Şehreküstü Nail Olpak Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title