Haberler

Müsiad Düzce Şubesi Geleneksel Rafting Şenliği Yapıldı

MÜSİAD Düzce Şubesinin 5. Geleneksel Rafting Şenliği Melen Çayında yapıldı.

MÜSİAD Düzce Şubesi tarafından bu yıl 5. Gerçekleştirilen Rafting Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğe katılım is her geçen yıl artıyor. Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyü Melen Çayın'da gerçekleştirildi etkinliğe MÜSİAD Genel Başkan Nail Olpak, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yavuz Fettahoğlu, Vali Ali Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, Genç MÜSİAD Başkanı ile bazı il ve ilçelerin MÜSİAD Başkanları ve üyeleri katıldı.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak "İstanbul'da yaşarken kendimizi tabiatın içine atabileceğimiz en yakın yer neresi diye düşünecek olursak ben Düzce diyebilirim. Evimden buraya iki saatte çok rahatlıkla gelebiliyorum. Biz İstanbul'dan bir yerden bir yere iki saatte gitmeye alışmış insanlar olarak burası bu açıdan paha biçilemez bir nimet olarak görüyorum" dedi.

Düzce MÜSİAD Başkanı İsmail Çakmak'ta 5. Geleneksel Rafting Organizasyonu ile ilgili olarak "Bugün burada beşincisini gerçekleştirmemiz geleneksel rafting programına genel merkezin yanı sıra yakın bölgelerdeki MÜSİAD üyeleri ve başkanları katıldı. Biz önümüzdeki sene 85 Şubemizin üyelerini buraya getirmek istiyoruz. İnşallah daha büyük daha güzel tesislerde ağırlamak istiyoruz" dedi.

5. geleneksel rafting organizasyonuna katılan konuklar, rafting kıyafetlerini giyerek hazırlanırken, ilk kez bu sporu yapacak olanlar yetkililerin verdiği bilgileri dikkatle dinledi.

MÜSİAD üyeleri aldıkları bilgileri uygulamak üzere botlarını atlayarak Melen Çayını serin suyunda rafting heyecanını yaşadılar. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Çakmak Nail Olpak Cumayeri Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title