Haberler

Müsiad'dan Vali Azizoğlu'na Ziyaret

MÜSİAD Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu, bir süre önce göreve başlayan Vali Seyfettin Azizoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu, bir süre önce göreve başlayan Vali Seyfettin Azizoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Bartın Valisi iken 2016-8864 sayılı Kararname ile Erzurum Valiliğine atanan Seyfettin Azizoğlu'nu makamında ziyaret eden MÜSİAD Erzurum Başkanı Taner Bayır ve yönetim kurulu üyeleri, FETÖ Terör Örgütü'nün darbe girişimine kalkışmasının ardından yaşanan yoğun gündem nedeniyle ziyaretlerinin biraz geciktiğini belirttiler. Aynı zamanda Milli İrade Platformu yönetiminde de olan MÜSİAD Başkanı Bayır, darbe girişiminin ardından yaşanan süreçte 30'a yakın program düzenlediklerini ve halkın vatan hainlerine karşı el ele verip, 24 saat nöbet tutarak vatan savunmasında devletinin yanında olduğunu gösterdiğini vurguladı. Kalkışmanın ardından bazı şer odaklarının beklentisinin aksine ekonominin çökmediğini hükümetçe alınan tedbirlerle iş dünyasının etkilenmediğini de hatırlatan Bayır, "Umarız bir daha böyle bir olay yaşamayız. Hainlere karşı bütünleşerek tek vücut olan devletimiz ve milletimiz bu kalkışmayı başarıyla atlatmıştır. İş dünyası da bu süreçte kendi üzerine düşeni layıkıyla yerine getirmeye çalışmıştır. Bu nedenle hainlerin kalkışması anında püskürtülmüş ve ülkemiz büyük bir zarar görmeden atlatılmıştır." dedi.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ise, Erzurum gibi bir şehirde göre yapmanın memnuniyetini yaşadığın belirterek, özellikle 15 Temmuz da yaşanan darbe girişimi kalkışmasında dadaşların devletinin yanında olduğunu ve en ufak bir olumsuzluğun yaşanmamasının gurur verici olduğunu belirtti. Hainlerin kökü kazınıncaya kadar devletin mücadelesinin devam edeceğini belirten Vali Azizoğlu, bu süreçte iş dünyası başta olmak üzere STK'ların da büyük bir özveri gösterdiğini ve devletin yanında yer almasının takdire şayan olduğunu vurguladı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title