Haberler

Müsiad'dan Anadolu Ajansı'na Ziyaret

Şube Başkanı Yahşi: "Ekonomi kırılgan bir olgudur kırılması kolay fakat onarması oldukça zordur.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube Başkanı Suat Yahşi, ekonominin kırılgan bir olgu olduğunu belirterek "Bu nedenle etkili ve yetkili kişilerin yaptığı sorumsuz açıklamalar kendilerini de ülkeyi de zora sokabiliyor" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı (AA) Adana Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Yahşi, Bölge Müdürü İsa Sansar ile bir süre sohbet etti. AA'nın çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirten Yahşi, çalışanlara başarı diledi.

Yahşi burada yaptığı açıklamada, Türkiye'de çok güzel işlerin yapıldığını ancak bu güzellikleri gölgelemek hatta yok etmek için yurt içinden ve dışından bir kısım mihrakların çabaları bulunduğunu belirterek, "Türkiye çok büyük ve güçlü bir ülke. Son yıllarda ülkemizde o kadar güzel işler yapıldı ki bunlardan bazılarının yapılmasını hayal dahi edemezdik" dedi.

Ülkedeki iyi gidişi engellemek isteyen çevrelerin çabalarına üzülerek şahit olduklarını da kaydeden Yahşi, "Ekonomi kırılgan bir olgudur kırılması kolay fakat onarması oldukça zordur. Bu nedenle etkili ve yetkili kişilerin yaptığı sorumsuz açıklamalar kendilerini de ülkeyi de zora sokabiliyor. Özellikle siyasiler, konuşacakları tek bir kelimenin dahi hesabını yaparak konuşmalı. Biz huzur, güven ve istikrar istiyoruz. İşadamları derneği olarak her zaman olduğu gibi nerede bir yanlışlık görsek düzeltilmesi için girişimde bulunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Adana'nın hak ettiği yerde olmadığını, hakettiği yere gelmesini isteyenlerin güç birliği yapması gerektiğini vurgulayan Yahşi, şöyle devam etti:

"Adana'nın eskiden olduğu gibi ekonomide, siyasette ve kültür sanatta hak ettiği yere gelebilmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Burada aslında herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ama tek eksiğimiz birlik ve beraberliğimiz. Bunu başardığımız zaman görülecek ki kentimizin halledilmemiş hiç bir problemi kalmamış."

Bölge Müdürü İsa Sansar ise AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün öncülüğünde başlatılan 100. Yıl Vizyonu kapsamındaki atılımları anlattı.

Ziyarette MÜSİAD Başkan Yardımcısı Burhan Kavak ile Başmuhabir İsmail İçer de yer aldı. - Adana

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı İsa Sansar Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title