Haberler

Müsiad Bandırma Şube Başkanı İhsan Turgut;

MÜSİAD Bandıram Şubesi Başkanı İhsan Turgut, Bandırma ile Bursa hattındaki hızlı tren projesinin 2017 yılında tamamlanacağını açıkladı.

MÜSİAD Bandıram Şubesi Başkanı İhsan Turgut, Bandırma ile Bursa hattındaki hızlı tren projesinin 2017 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Kısa adı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği olan (MÜSİAD) Bandırma Şubesi'nin iftar yemeği Oda Restoran'da gerçekleşti. İftar yemeğine MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Kemal Yamankaradeniz, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Edincik Belediye Başkanı Mehmet yağcı, Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, Başsavcı Mustafa Bilgin Pişkin siyasi parti temsilcileri. Programa, oda ve borsa temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Yemek sonrasında konuşma yapan MÜSİAD Bandırma Şube Başkanı İhsan Turgut yaptı. MÜSİAD olarak 2012 yılından bu tarafa özellikle iki projeye odaklandıklarını, bunlardan birisinin hızlı tren projesi, diğerinin ise SGK olduğunu söyledi. Turgut konuşmasında, "Bakanımızla görüştüm, 2017 yılında Bandırma-Bursa hızlı tren projesi bitmiş olacak. İkinci projemizde Sosyal Güvenlik Kurumunun Bandırma da olmasını sonuçlandıracağız. Başkanımız Pekel ile yer tahsisi konusunda mutabakata vardık. 2014 yılında Sosyal Güvenlik Kurumu Bandırma da hizmete girecek" dedi.

Dünyanın 5 bölgesinde daha MÜSİAD temsilcilikleri açmayı hedeflediklerine ilişkin açıklamalarda bulunan Yamankaradeniz, "Washington DC ile start verdiğimiz yurtdışı temsilcilik açılışlarımız, Belçika-Brüksel, Çin-Pekin, Suudi Arabistan-Cidde, İran-Tebriz, Kamerun-Douala, Senegal-Dakar, Etiyopya-Addisababa ve Fildişi-Abican olarak bugüne kadar gerçekleşti. İnşallah MÜSİAD'ımızın kuruluşunun 25. yılı olan 2015 yılında 25 resmi temsilciliğe ulaşmış olacağız" dedi.

Gecenin sonunda 21 yeni MÜSİAD üyesine plaket verilerek, rozet takıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title