Haberler

MÜSİAD 2. Bölgesel İş Geliştirme Toplantısına Çorum'dan Katılım

Güncelleme:

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi yönetim kurulu üyeleri ve Hitit Üniversitesi akademisyenleri 2. Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı'na katıldı.

MÜSİAD Genel Merkezi tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye7nin yanı sıra Gürcistan ve İran'dan gelen işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nail Olpak, 62. Hükümet Programı'nın kendilerini memnun ettiğini belirterek ekonominin faiz, borsa ve döviz üçgeninden kurtarılmasının önemli olduğunu söyledi.

Es Mali Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Karadeniz Bölgesi'nin yaylalarına hayran kaldığını belirterek "Mera hayvancılığını buraya getirmeliyiz. Şunu söyleye biliriz. Karadeniz Yaylaları Türkiye'yi kurtarır. Burada yapılacak yatırımlarla Türkiye'nin cari açığı bile kapatılabilir" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Teknik Üniversitesi Hitit Üniversitesi Gürcistan Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title