Haberler

Musa Yerkan Resim Sergisi Gebze'de Açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek müzeye dönüştürülen ve her gün ziyarete açık olan Osman Hamdi Bey Müzesi sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapmayı sürdürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek müzeye dönüştürülen ve her gün ziyarete açık olan Osman Hamdi Bey Müzesi sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Musa Yerkan tarafından yapılan resim çalışmaları Osman Hamdi Bey Müzesi sanat galerisinde sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Şube Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Osman Hamdi Bey Müzesi sanat galerisinde Musa Yerkan resim sergisine, Musa Yerkan, öğrencileri ve resim severler katıldı. Resim sergisinde, Musa Yerkan tarafından yağlı boya ve karakalem teknikleri kullanılarak yapılan 50 resim sergilenmekte. Osman Hamdi Bey Müzesi sanat galerisinde yer alan Musa Yerkan Resim Sergisi 30 Haziran'a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Tunceli doğumlu olan sanatçı, sanatla küçük yaşlarda tanıştı. Resim aşkı eğitim hayatına da yansıyan Musa Yerkan, Lise eğitimi için Resim bölümünü tercih etti. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi'nde tamamlayan Musa Yerkan resim ve fotoğrafçılık alanlarında eserler üretmekte. 15'e yakın kişisel sergi açan Musa Yerkan, Çayırova Mustafa Necati Ortaokulunda öğretmenlik yapmaya devam ediyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title