Haberler

Musa Aydın'dan Milli Güreşçilere Moral Ziyareti

Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Musa Aydın, Dünya Şampiyonası'na hazırlanan Serbest Güreş Milli Takımı'na moral ziyaretinde bulundu.

Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Musa Aydın, Dünya Şampiyonası'na hazırlanan Serbest Güreş Milli Takımı'na moral ziyaretinde bulundu.

Aydın, Ankara'daki Elmadağ Kamp Merkezi'nde son etap çalışmalarını gerçekleştirilen milli güreşçilerle bir araya geldi.

Sporcularla sohbet eden Aydın, teknik heyetle toplantı yaparak, hazırlıklar hakkında bilgi aldı. Yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette kurban kesilirken, dua edildi.

Elmadağ'da 6 Ağustos'ta kampa giren Serbest Milli Takımı, hazırlıklarını 23 Ağustos'a kadar burada sürdürecek.

Serbest güreşçiler, Fransa'nın başkenti Paris'te 21-26 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek organizasyonda son iki gün mindere çıkacak.

Kamp hakkında bilgi veren Serbest Milli Takımı Teknik Direktörü İbrahim Akgün, çalışmaların verimli geçtiğini söyledi.

Temmuz ayında Bolu Aladağ'da 20 gün özel kuvvet çalışması yaptıklarını belirten Akgün, Elmadağ kampında müsabaka dönemine yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini ifade etti.

Akgün, güreşte son dönemde başarı çıtasının yükseldiğine dikkati çekerek, "Beklenti yine yüksek. Zaten takımımızın iskeleti belli. Kadromuz daha önce bizi Avrupa ve Dünya Şampiyonaları ile olimpiyatlarda temsil etmiş sporculardan oluşuyor. İnşallah, milletimizin duasıyla bu şampiyonadan da en iyi şekilde ayrılacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

İbrahim Akgün Musa Aydın Elmadağ Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title