Haberler

Muş Varto'da Pikap Minibüsle Çarpıştı 17 Yaralı

Varto'da pikap minibüsle çarpıştı 17 yaralıMuş'un Varto ilçesi yakınlarında pikap ile öğrenci sevrisinin çarpışması sonucu 17 kişi yaralandı.

Varto'da pikap minibüsle çarpıştı 17 yaralı

Muş'un Varto ilçesi yakınlarında pikap ile öğrenci sevrisinin çarpışması sonucu 17 kişi yaralandı.

Trafik kazası, Varto- Muş karayolunun Abdurrahman Paşa Köprüsü mevkisinde dün saat 16.00'da meydana geldi. Muş'tan Varto'ya gelmekte olan Bayram Akdeniz yönetimindeki 21 TJ 709 plakalı pikap, Varto'nun Yeşilpınar köyü ile Konaklı ve Çavuşlu mezralarına öğrenci taşıyan Emrah Gökalp yönetimindeki 63 F 2523 plakalı minibüs ile çarpıştı. Hatalı sollama yüzünden kafa kafaya çarpışan her iki taşıtta bulunan 17 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Varto Devlet Hastanesine kaldırıldı. İl müdahalenin ardından Roşat Doğan, Zelal Gökalp, Abdülkerim Işıklar, Esra Bozkurt Muş Devlet Hastanesine ambulansla nakledildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülürken Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü N.Sait Yetkiner ile birlikte hastaneye giderek öğrencilere "Geçmiş olsun" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Varto Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title