Haberler

Muş Valisi Yavuz, Üçevler Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Muş Valisi Seddar Yavuz, Üçevler bölgesinde bir dizi gezi, inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Muş Valisi Seddar Yavuz, Üçevler bölgesinde bir dizi gezi, inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Merkeze bağlı 9 köy ve 22 mezranın bulunduğu Üçevler bölgesini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz'a AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve Belediye Başkanı Feyat Asya da eşlik etti. Vali Yavuz ve beraberindeki heyet ilk olarak Üçevler Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti. Burada Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, Muş İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Şahin, Üçevler Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş Onur Alp Anduse, Üçevler bölgesinde bulunan Ağıllı, Alaniçi, Arıköy, Cevizlidere, Ekindüzü, Ilıca, İnardı, Konak ve Üçevler köyü muhtarları ile köy korucuları tarafından karşılanan Vali Yavuz, Üçevler Jandarma Komutanı'ndan bölge hakkında brifing aldı. Vali Seddar Yavuz, daha sonra askeri personelin bayramlarını tebrik ederek, onlara kazasız belasız görev dileklerinde bulundu. Burada beraberindeki heyet ile birlikte Üçevler köyüne geçen Vali Yavuz'u, Köy Muhtarı Aydın Subaşı ve köy halkı karşıladı. Vatandaşların bayramlarını kutlayan Vali Yavuz, onlarla yakından ilgilenerek yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Üçevler bölgesinde ulaşım sıkıntısının giderilmesi için ciddi bir çalışma yaptıklarını ifade eden Vali Yavuz, "Bu mübarek Kurban Bayramı'nda Sayın Vekilimiz, değerli komutanımız ve protokol üyelerimiz ile sizleri ziyaret ederek, sorun ve taleplerinizi dinlemeye geldik. Üçevler bölgesinde 9 köy, yaklaşık 22 mezramız bulunmaktadır. Bu bölgemiz özellikle kış aylarında daha fazla yağış almakta ve şehir merkezi ile ulaşım noktasında ciddi sıkıntılar yaşanmaktadır. Bizim devlet olarak amacımız vatandaşımızın rahatını mutlak suretle sağlamaktır. Bu nedenle ulaşım konusunda şu ana kadar bu bölgede 38.5 kilometre asfalt yol yaptık" dedi.

Bölgede yeni tüneller yapmayı düşündüklerini kaydeden Vali Yavuz, "Bu bölgelerimize başka yollardan da ulaşmak mümkün, ancak tünel yaptığımız ve tamamen asfaltla kapladığımız bu yola yeni bir tünel daha yapmayı planlıyoruz. Böylelikle bu yol tüneller vasıtasıyla yağışların yoğun olduğu dönemlerde ağır kış şartlarında siz değerli vatandaşlarımızın kullanımına her daim açık olacak ve ulaşım kesintisiz devam edecektir. Şükürler olsun, ülke olarak kaynak sıkıntımız yok. Bu nedenle Üçevler bölgesinde de sizlerin yaşadığı sorunları mutlak suretle çözmeye gayret edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Vali Yavuz, beraberindeki heyet ile birlikte daha sonra Alaniçi ve Ekindüzü köyüne geçti. Burada köy halkının bayramını tebrik eden Vali Yavuz, talep ve sorunların çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Üçevler bölgesinde gezi ve incelemelerde bulunan heyet daha sonra il merkezine hareket etti. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Emin Şimşek Feyat Asya AK Parti Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title