Haberler

Muş Valisi Yavuz Açıklaması

Muş Valisi Seddar Yavuz, "Bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Bu ülkeyi büyüteceğiz ve bu Avrupa'nın karşısında dimdik duracağız." dedi.

Muş Valisi Seddar Yavuz, "Bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Bu ülkeyi büyüteceğiz ve bu Avrupa'nın karşısında dimdik duracağız." dedi.

Vali Yavuz, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü konferans salonunda şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

Yavuz, burada yaptığı konuşmada, kurum kuruluşlarda şehit ve gazi ailelerinin mutlaka farklı muameleye tabi tutulması gerektiğini söyledi.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yavuz, şunları kaydetti:

"Ülkemize müthiş bir saldırı var. Hollandası, Almanyası, bütün Avrupa yani haçlı zihniyetiyle saldırmaya devam ediyor. 1914'teki gibi yıl 2017 yine aynı saldırı var. Batının amacı Türkiye sömürge olsun ve biz bunlara yeni talimatlar vermeye devam edelim. Biz de siz emir ve talimat veremezsiniz diyoruz çünkü büyük bir milletiz. Maalesef Türkiye'deki birtakım uzantıları ve işbirlikçileri de bunlarla hareket ediyor. O yüzden bir ve beraber olacağız. Bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Bu ülkeyi büyüteceğiz ve bu Avrupa'nın karşısında dimdik duracağız. Türkiye bir bağımsızlık savaşı vermektedir."

Eli kanlı örgüt PKK ve uzantılarına asla itibar edilmemesi gerektiğini belirten Yavuz, "Bunlar katil. Gencecik insanlarımızı katleden bu alçaklar 'barış, kardeşlik ve özgürlük istiyoruz' diyorlar. Onlara bir kez daha sesleniyorum, yolunuz yol değil, gelin bu yoldan vazgeçin. Hak yolunda buluşalım. Batılda ısrar ederseniz, bilin ki çukurlardan çıkamazsınız. Bu millet kimleri gömdü, sizin gibi hainleri de gömer." diye konuştu.

Programa, Garnizon Komutanı Albay Aytaç Öztekin, Belediye Başkanı Feyat Asya, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Türkiye Muş Politika Güncel Haberler

title