Haberler

Muş'ta Yol Çalışması

Muş Belediye ekipleri tarafından başlatılan yol genişletme çalışmaları sürüyor.

Muş Belediye ekipleri tarafından başlatılan yol genişletme çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı Feyat Asya, Yeni Cezaevi Caddesinde başlatılan yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, çalışmaların tamamlanmasıyla trafiğin büyük ölçüde rahatlayacağını söyledi.

Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalara hız verdiklerini kaydeden Başkan Asya, "Geçtiğimiz yıl Dere Mahallesi Taşo Mezarlığı güzergahındaki yolda, geniş kapsamlı bir çalışma başlattık. Dar olan yolun kenarına kanalizasyon döşeyerek genişletme çalışması yaptık. Kış mevsiminin gelmesi ile stabilize serdiğimiz yolun asfaltlamasını yapamadık. Bu yolun devamı olan Yeni Cezaevi Caddesinin de genişletmesini tamamlayarak asfalt döşemeyi planlıyoruz." dedi.

İmara açılacak yollarla ilgili de konuşan Asya, şöyle konuştu:

"İmar planı kapsamında mahallelerimizde yeni yolların açılması ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda imkanlarımızı zorlayarak kararlı bir şekilde bu yolları açmaya devam edeceğiz. Muş - Bitlis yoluna bağlanan Yeni Cezaevi Caddesinde İmar Kanununun 18. Maddesini uygulamaya aldık. Yaklaşık 20 metre genişletilecek olan yolun kentin trafiğini ciddi anlamda rahatlatacağını düşünüyoruz. Bu yolun çevre yolu olarak kullanılması için çalışmalarımızı yapacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Feyat Asya Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title