Haberler

Muş'ta Vergi Borçlarının Yapılandırılması

Güncelleme:

Muş Defterdarı Mustafa Yumuşak, vergi borcu bulunan mükelleflerin en geç bir aralık 2014'e kadar vergi dairelerine başvurmaları gerektiğini söyledi.

Muş Defterdarı Mustafa Yumuşak, vergi borcu bulunan mükelleflerin en geç 1 Aralık 2014'e kadar vergi dairelerine başvurmaları gerektiğini söyledi.

Yumuşak, makamında yaptığı basın toplantısında, 6552 Sayılı Kanunla bazı alacakların yapılandırılmasına ilişkin kararın Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğü girdiğini söyledi.

Yapılandırmayla, vergi cezalarının yarısının ödenmesi şartıyla kalan yarısının vadesi geçmiş vergi ve cezalara vade tarihinden kanunun yayımlandığı tarihe kadar uygulanmak üzere gecikme zamlarının tahsil edilmeyeceğini belirten Yumuşak, borçlu mükelleflerin vergilerini dilerlerse yıl sonuna kadar peşin olarak tek taksitte ödeyebilecekleri gibi iki ayda bir ödenmek suretiyle 18 eşit taksitle de ödeyebileceklerini kaydetti.

Yumuşak, uygulamadan yararlanmak isteyen borçlu mükelleflerin 1 Aralık 2014'te kadar "www.gib.gov.tr" internet adresinden veya vergi dairelerine giderek müracaatta bulunmalarını istedi. - Muş

Kaynak: AA / Yerel

Gazeteler Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title