Haberler

Muş'ta Polis Haftası Kutlamaları

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Muş Emniyet Müdürlüğü mensupları ile basın mensupları arasında oynanan dostluk maçı berabere bitti.

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Muş Emniyet Müdürlüğü mensupları ile basın mensupları arasında oynanan dostluk maçı berabere bitti.

10 Nisan Polis Haftası kutlamaları kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyen Muş Emniyet Müdürlüğü, halı sahada dostluk maçı da düzenledi. Olimpik Halı Saha Tesisleri'nde Muş Emniyet Müdürlüğü mensupları ile basın mensupları arasında oynanan dostluk maçını, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Muş Şube Başkanı Ferzende Emre yönetti. Maçı izlemeye gelen Vali Vedat Büyükersoy, karşılaşma öncesi her iki takıma başarı diledi. Dostluk maçının dostane bitmesi temennisinde bulunan Büyükersoy; "Emniyet Müdürlüğü, Polis Haftası'nı dolu dolu kutluyor. Hafta kapsamında adeta geleneksel hale gelen dostluk maçı bu yıl da oynanacak. Her iki takıma başarılar diliyorum" dedi.

Vali Büyükersoy'un vuruşuyla başlayan karşılamaya, polis takımı hızlı başladı ve peş peşe bulduğu gollerle 3-0 öne geçti. Daha sonra toparlanan basın mensupları, farkı kapattı. İlk yarısı polis takımının 5-4 önde kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında, her iki takım oyuncuları kontrolü elden bırakmadı. İkinci yarıda bulduğu pozisyonları değerlendiren basın mensupları 7-6 öne geçmeyi başarırken, karşılaşma 9-9 tamamlandı.

Karşılaşma sonunda Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey, Emniyet Müdürü Faik Aksu'ya plaket ve çiçek takdim etti. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vedat Büyükersoy Polis Haftası Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title