Haberler

Muş'ta Otobüs Devrildi: 40 Yaralı

Güncelleme:

Muş'un Hasköy İlçesi çıkışında, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yolcu otobüsü devrildi. Kazada 40 yolcu yaralandı.

Muş'un Hasköy İlçesi çıkışında, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrilen otobüste 40 yolcu hafif yaralandı.

YOLCULAR CAMLARI KIRARAK ÇIKTILAR

Kaza bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Muş'tan Bulanık İlçesi'ne giden 34 UFL 49 plakalı otobüsün sürücüsü, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirdi. Önce yol kenarındaki kar kütlesine saplanan otobüs sonra devrildi. Bir anda kendilerini can pazarında bulan yolcular, camları kırarak çıkabildi.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Kazada hafif yaralanan 40 kişiden 9'u ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi'ne diğer yaralılar ise Korkut Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorlar yaralıların sağlık durumunun iyi olduğunu, çoğunun ayakta tedavinin ardından taburcu edildiğini söyledi.

"UYUYORDUM, BAĞRIŞMALARA UYANDIM"

Kazada yaralanan yolculardan öğretmen Mehmet Ali Ertan, "Malazgirt'te öğretmen olarak görev yapıyorum. Sabah Muş'tan otobüse bindim. Uyuyordum. Ani bağrışmalarla uyandığımda kaza gerçekleşmişti ve kendimi yerde buldum" dedi.

Bir diğer yolcu Sabri Uçar ise, "Otobüs kara saplandı. Çıkmaya çalışırken manevra yaptığı yerde ters döndü. Arkadaşın üzerine düştüm. O sırada koltuğa sırtımı vurdum. Bir sıkıntımız yok çok şükür" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bulanık Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

Kağızman lı Mobil-IOS:

Türk ölsün kürt yaşasın

6
74
yanıtYanıtla
Özgür-Düşünce:

ZİHNİYETİNİZE TÜKÜREYİM EMİ, NE TÜRK NE DE KÜRT ÖLSÜN!!!

yanıt0
yanıt0
Tc:

Yarın okullar açılıyor otobüstekilerin çoğu Türk öğretmenlerdir onlara acil şifalar pkk lilar geberebilir

35
30
yanıtYanıtla
Eski akpli:

Kahrolsun akp

17
20
yanıtYanıtla
ElazığlıMobil-ANDROID:

irkciliginizi burda yapmayın bari fasistler bir ülke vallahi bu zihniyetle duzelmez bu yuzden bu haldeyiz

33
2
yanıtYanıtla
Kağızman lı Mobil-IOS:

Kahrolsn tc

3
29
yanıtYanıtla
Özgür-Düşünce:

ZİHNİYETİNİZE TÜKÜREYİM EMİ!!

yanıt0
yanıt0
Hjv:

Lider Muş tur geçen seni de gördüm sanayi kavşağından havaalanına doğru süratin rahat 120 vardı arkandaydim iyi biliyorum yazık taşıdığınız insan insan az kurallara uyun artık

22
1
yanıtYanıtla
asil49Mobil-ANDROID:

kazaya bile siyaset karistirdinizya Allah sizi bildigi gibi yapsin.doguda yasayanlarin hepsinin pkkli olmadigini ogrenmediniz gitti

21
2
yanıtYanıtla
ElazığlıMobil-ANDROID:

arkadaslar tokat otobusu kaza yapmış kinami yakalim hayir Geçmiş olsun demeliyiz konya otobusu devrilmis kalkipta iyi mi olmus diyelim yaziktir be utanmazlar yazik Allahi unutmussunuz hepinizde iman olmayan yerde ne huzur olur ne vefa ne insanlik sizdede ne iman kalmis ne insanlik Allah Islah etsin

23
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title