Haberler

Muş'ta Elektrik Direkleri Devrildi, 100 Köy Karanlıkta Kaldı

Güncelleme:

Muş'un Varto ilçesinde kar yağışı ve tipi nedeniyle yüksek gerilim hattına ait direkler devrildi, ilçe merkezi ile 100 köyün elektriği kesildi.

Muş'un Varto ilçesinde kar yağışı ve tipi nedeniyle yüksek gerilim hattına ait direkler devrildi, 100 köy ile ilçe merkezinin elektriği 16 saat kesildi.

BAZI KÖYLERE BAŞKA HAT ÜZERİNDEN ELEKTRİK VERİLDİ

Kopan enerji nakil hatlarının onarılması ve elektrik kesintisini gidermek için tipiye rağmen çalışmalarını sürdüren Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) ekipleri, 16 saatlik kesintinin ardından bazı köylere başka hatlar üzerinden elektrik verdi.

YÜKSEK GERİLİM HATTI AŞIRI YAĞIŞA VE TİPİYE DAYANAMADI

VEDAŞ arıza teknisyeni Suat Sarıkaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Yüksek gerilim hattına ait direk aşırı yağışa ve tipiye dayanamadığından devrildi. İlçe merkezi ve 100 köy elektriksiz kaldı. Başka hatlardan ilçe ve köylere geçici olarak elektrik verildi ancak 50 köyde elektrik kesintisi devam ediyor. Zorlu şartlara rağmen vatandaşların elektriksiz kalmaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Varto Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (2)

tofan:

zaten malzeme yoklugundan bu haldeyiz ya 72 saat elektiriksiz kaldık. . .

0
0
yanıtYanıtla
murat:

yahu bunlarda tedaşcı olacak penseyle direği sokmeye çalışıyo

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title