Haberler

Muş'ta Belediye Çalışmaları

Muş Belediyesi, Karşıyaka Mahallesinde 7 bin 500 tonluk yeni bir su deposunun yapımına başladı.

Muş Belediyesi, Karşıyaka Mahallesinde 7 bin 500 tonluk yeni bir su deposunun yapımına başladı.

Belediye Başkanı Feyat Asya, inşaat alanındaki incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, projenin bir an önce hayata geçirilmesi için gerekli hassasiyetin gösterilmesi talimatı verdi.

Cadde ve sokakların hemen hemen tamamında döşeme çalışmaları yapıldığını aktaran Asya, "Bu süreçte bazı zorluklarla karşılaşabiliriz. Her ne kadar belediye olarak yaşanan sıkıntıları halkımıza yansıtmamak için özel bir çaba sarf etsek de, bazen güç sınırları aşılabiliyor. Özellikle İstasyon Caddesindeki kazı çalışmalarından dolayı trafik aksaklığı gibi toz, duman gibi sıkıntılarla karşılaşabiliyoruz." diye konuştu.

Çalışmalar süresince zabıta ekiplerinin, trafik ekipleri ile birlikte koordineli çalıştığını vurgulayan Asya, şöyle konuştu:

"Aynı şekilde itfaiye ekiplerimiz de her akşam trafiği aksatmayacak şekilde çalışma yapılan kısımda yıkama ve sulama yapıyor. Buna rağmen bazen istenmeyen olaylar yaşanabiliyor. Bunun için halkımızın duyarlılığına ihtiyacımız var. Çünkü gerçekten zor ve süreç isteyen bir projeye el atmış bulunmaktayız."

Kaynak: AA / Güncel

Feyat Asya Karşıyaka Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title