Haberler

Muş'ta Asayiş Uygulamaları

Muş'ta asayiş uygulamalarında 1 kilo 980 gram afyon sakızı ve 358 gram esrar maddesi ele geçirildi, gözaltına alınan 9 kişiden 8'i tutuklandı.

Muş'ta asayiş uygulamalarında 1 kilo 980 gram afyon sakızı ve 358 gram esrar maddesi ele geçirildi, gözaltına alınan 9 kişiden 8'i tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, il merkezi ve ilçelerde ilk/ortaokul ve liselerde, okul çevrelerinde alınacak tedbirlerle ilgili, okulla ilişiği olmadığı halde okul çevresinde toplanan şahısların uzaklaştırılması ve buna uymayanlara idari para cezası uygulanması hakkında karar alındığı hatırlatıldı.

Açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 13-22 Nisan 2016 tarihlerinde okul çevrelerinde yapılan uygulamalarda, 2 internet kafe hakkında filtre programı kullanılmaması ve kapalı alanda sigara içilmesinden tutanak düzenlendiği, "Uyuşturucu ticareti yapma ve sağlama" suçundan 18 yıl hapis cezasıyla aranan 1 şahsın yakalandığı ve Cumhuriyet İlkokulu yakınında bulunan bir işyerinde açık sigara satıldığına dair tutanak düzenlendiği bilgisine yer verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce, 08-12 Nisan 2016 tarihlerinde yapılan uygulamalarda, 1 kilo 980 gram afyon sakızı ve 358 gram esrar maddesi ele geçirildiği belirtilen açıklamada, gözaltına alınan 9 kişiden 8'inin, "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklandığı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title