Haberler

Muş'ta 20 Afganlı Yakalandı

Muş'ta 20 Afganlı yakalandı Taliban ve DAEŞ'ten kaçan Afganlar Muş'ta yakalandıMUŞ - Muş'ta polis ekipleri tarafından bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, 10'u çocuk 20 Afganistan uyruklu kaçak şahıs yakalandı.

Muş'ta 20 Afganlı yakalandı

Taliban ve DAEŞ'ten kaçan Afganlar Muş'ta yakalandı

MUŞ - Muş'ta polis ekipleri tarafından bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, 10'u çocuk 20 Afganistan uyruklu kaçak şahıs yakalandı.

Alınan bilgilere göre, Muş-Bitlis karayolunda polis uygulama noktasında Van'dan gelen bir yolcu otobüsünde arama yapıldı. Aramada, yurda kaçak yollarla giren 10'u çocuk 20 Afganistan uyruklu kaçak şahıs yakaladı. Otobüsten indirilen kaçak şahıslar, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra işlemleri yapılmak üzere Yabancılar Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Polis noktasında gazetecilerin sorularını cevaplandıran Rezak Tavsi isimli Afganistan vatandaşı, Taliban'dan kaçtıklarını savundu. Tavsi, "Afganistan'dan Van'a geldik ve İstanbul'a gidecektik. Orada arkadaşlarımız var, onlarla birlikte iş yapacaktık. Afganistan'da çalışma imkanımız yok. Taliban var, sıkıntılarımız var. Biz de onun için Türkiye'ye geldik" dedi.

Cavit Muradi ise; Taliban ve DAEŞ'ten dolayı ülkelerinde sıkıntı yaşadıklarını ve bu yüzden çocuklarını da alarak Türkiye'ye geldiklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Afganistan Muş 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title