Haberler

Muş Sevgi Engelliler Derneği'nden Başkan Asya'ya Ziyaret

Muş Sevgi Engelliler Derneği Başkanı Turgut Korkmaz ve dernek üyeleri, Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret ederek kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Muş Sevgi Engelliler Derneği Başkanı Turgut Korkmaz ve dernek üyeleri, Belediye Başkanı Feyat Asya'yı ziyaret ederek kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette engellilerin sorun ve sıkıntılarını dile getiren Dernek Başkanı Turgut Korkmaz, dernek olarak yaptıkları projelere belediyenin hep destek olduğunu söyledi. 2011 yılında derneği kurarak faaliyetlerine başladıklarını belirten Korkmaz, bu süre içerisinde engellilerin sıkıntılarını asgariye indirmek için mücadele ettiklerini ifade etti. Başkan Asya'nın sürekli kendilerine destek verdiğini söyleyen Korkmaz, "Muş Belediyesi, yapmış olduğumuz faaliyetlerde her zaman yanımızda oldu. İçişleri Bakanlığı ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) destekli projelerimizde belediyenin katkıları çok oldu. Eksikliklerimizin giderilmesi için rica ettiğimiz konularla hemen ilgilendiler. Bu konuda desteğini bizden hiç esirgemeyen başta başkanımıza ve çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bugüne kadar hiç plaket takdimimiz olmamıştı. Başkanımız Sayın Feyat Asya'nın desteklerinden dolayı, dernek olarak ilk plaketimizi kendisine takdim ediyoruz. İnşallah bu anlayışla çok daha iyi sonuçlar elde edeceğiz. Dernek olarak engellilerin yaşadığı sıkıntıların yer aldığı bir kitap çalışmamız oldu. Bunu başkanımıza verdik. Biz inanıyoruz ki bu konudaki eksikliklerimizin de giderilmesi için gerekli destek verilecektir" dedi.

Başkan Asya da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman engelli vatandaşların yanında olacaklarını söyledi. Başkan Asya, "Engelli kardeşlerimizin gönüllerince bir hayat sürdürebilmelerini sağlamak için elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Göreve geldiğim ilk günden beri bu konuda kararlı adımlar attığımızı düşünüyorum. Belediyenin imkanları dahilinde engelli kardeşlerimizden gelen taleplere hep öncelik verdik, vermeye de devam edeceğiz. Hepimiz birer engelli adayıyız. Herkesin bu bilinçte davranmasını istiyoruz. Engellilere desteğimiz sürecek. Elbirliği ile engelleri aşacağız inşallah" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Muş Sevgi Engelliler Derneği Başkanı Turgut Korkmaz, desteklerinden ötürü Başkan Asya'ya derneğin ilk plaketini takdim etti. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Feyat Asya Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title