Haberler

Muş Hdp Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan, Muş'un Varto Ilçesinda Vatandaşlardan Referandumda...

Hdp Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan, Muş'un Varto ilçesinda vatandaşlardan referandumda 'hayır' oyu kullanmalarını istedi.

Hdp Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan, Muş'un Varto ilçesinda vatandaşlardan referandumda 'hayır' oyu kullanmalarını istedi.

Varto'ya gelen Milletvekili Burcu Çelik Özkan, önce parti binasına giderek HDP ilçe başkanı Muzaffer Karakoyun, DBP ilçe Başkanı Mahir Yılmaz, İl genel meclisi üyesi Müşerref Dağ ve partililerle görüştü. Daha sonra esnafı dolaşan Özkan, seçim çalışmaları ile ilgili bilgi verdi ve refarandumda 'hayır' oyu kullanmalarını istedi. Burcu Çelik Özkan, "Bugün halkımızla bir araya gelmek gerçektende bizi 16 Nisan için umutlandırdı. Varto halkına çok teşekkür ederiz. Esnafımızdan tutun kadınlarımıza, gençlerimize bizim bir şey anlatmamıza gerek kalmayan bir yer burası, ne mutlu bize ki böyle bir halk var. Halkların birlikte yaşaması için Kürt halkı için son iki yıldır yaşadığı onca baskı ve zor politikalarına karşı buradayız. Birlikte yaşam için buradayız.16 Nisanda hep birlikte hayır diyeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burcu Çelik Özkan Varto Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title