Haberler

Muş Belediyesine Yeni İş Makineleri Alındı

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, belediyenin araç filosuna 2 yeni greyder eklediklerini söyledi.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, belediyenin araç filosuna 2 yeni greyder eklediklerini söyledi.

Yeni alınan araçların tanıtımı için düzenlenen programda konuşan Asya, belediyenin araç filosunu genişleterek, vatandaşlara en iyi hizmeti sunacaklarını söyledi.

Araç ve makine parkı olmasının hizmetlere yansıdığını ifade eden Asya, şöyle konuştu:

"Bir taraftan altyapı diğer taraftan da üst yapı çalışmalarıyla uğraşırken, makine parkımızda da ciddi manada eksiklikler olduğunu belirledik. Yeni araçlarımızla makine parkımızdaki eksiklikleri tamamen giderdik. Makine parkımız ne kadar güçlü olursa, sahada o kadar güçlü oluruz. Bu sebeple imkanlarımız ölçüsünde belediyemizin makine parkını en iyi duruma getirmenin gayreti içerisindeyiz."

Geçen kış mevsiminde iş makinesi konusunda yetersizliklerin yaşandığını bildiren Asya, belediye olarak 4 mevsim sağlıklı hizmetler sunmak için araç sayısının yeterli olması gerektiğini belirtti.

Asya, "İmkanlarımızın kısıtlı olmasına rağmen sınırlarımızı zorlayarak eksikliklerimizi gideriyoruz. Geçtiğimiz kışın aşırı kar yağışından dolayı iş makinelerimiz yetersiz kalıyordu. Hem yaz hem de karla mücadelede sezonunda sorun yaşamamak için imkanlarımızı zorlayarak araç filomuzu genişletiyoruz. Araç eksikliklerimizi tamamlayarak daha kaliteli hizmetler sunmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Muş Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title