Haberler

Muş Belediyesi Meclis Toplantısı

Muş Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantıları başladı.

Muş Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantıları başladı.

Belediye Meclisi salonunda yapılan toplantıya başkanlık eden Belediye Başkanı Feyat Asya, Ortadoğu'da cereyan eden olayların son zamanlarda ülkeye sıçramasının verdiği üzüntüyü yaşadıklarını bildirdi.

Suruç'ta, Adıyaman'da, Ceylanpınar'da, Muş'ta ve diğer illerde yaşanan olaylar nedeniyle tüm vatandaşlara "başsağlığı" dileklerini ileten Asya, Ankara'da yaptığı ziyaretler sırasında kentin kanalizasyon sorununu gidermek amacıyla hazırladıkları projenin son aşamaya geldiğini aktardı.

15 Ağustos'ta projelerin tamamlanarak kendilerine teslim edileceğinin bilgisini veren Asya, "Ön incelemesini İller Bankası'nın yapacağı proje önümüzdeki meclislerde gündem konumuz olacak. Bunun yanı sıra Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile bir görüşmemiz oldu. Gençlerin sportif faaliyetlerini karşılamak adına Muş'ta halı saha, basketbol ve voleybol sahaların kurulması için bir protokol imzaladık" diye konuştu.

Konuşmaların ardından meclis gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Kaynak: AA / Yerel

Ceylanpınar Feyat Asya Adıyaman Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title