Haberler

Murzioğlu: "Herkes Elini Taşın Altına Koymalı"

Güncelleme:

Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, İlkadım Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

İlkadım Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyelerini kabulünde konuşan Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, "Samsun'un marka şehir olması için herkesin elini taşın altına koyarak, ortak fikirlerle somut projeler ortaya koymalıyız" dedi.

İlkadım Kent Konseyi Yönetimi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu, "Gerçekleşen üçüncü genel kurul sonrası yeni yönetimimizle birlikte göreve geldik. Artık bize yakışan uyum içinde birlikte çalışmak ve şehrimize katkı sağlayacak hizmetlerin altına imzamızı atmak. Birlikte konuşup, birlik içinde hareket ederek birlik içinde doğru ve temiz kararlar vereceğiz. Bireysel olarak değil, birlikte başaracağız. Samsunumuz ve İlkadım ilçemiz hızla gelişiyor ve büyüyor. Bizim amacımız da Samsun'un ve ilçemizin her anlamda gelişimine, büyümesine önemli katkılar sağlamak. Önümüzdeki süreçte arkadaşlarımla birlikte ilçemize ve kentimize yakışır, tüm kesimlerle bütünleşen faaliyetler sergilemenin çabasında olacağız" diye konuştu.

"SAMSUN'UN GELECEĞİ AYDINLIK"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu ise, "Yeni göreviniz hayırlı olsun. Hepimiz kentimizin daha çok gelişmesi için çalışıyoruz. Belediyelerimiz bünyesinde faaliyetler gösteren Kent Konseylerimiz de şehrimizin sosyal, sanatsal, kültürel anlamda gelişimini refah seviyesinin ve yaşam kalitesinin yükselmesi için katkı koyuyor. Her zaman ifade ettiğim gibi 'ben' değil, 'biz' zihniyetiyle kentin problemlerini çözmeye, proje üretmeye çaba harcamalıyız. Samsun'un marka şehir olması için herkesin elini taşın altına koyarak, ortak fikirlerle somut projeler ortaya koymalıyız. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizde birlikteliği oluşturmak ve birlikte sinerji geliştirmek için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Sizlere, Samsun'da kentlilik bilincini daha üst noktalara taşıyacak çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ben şehrimizin geleceğinin daha aydınlık olacağına yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Zeki Murzioğlu Türkiye İlkadım Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title