Haberler

Mürşitpınar'a 3 Havan Mermisi Düştü, Misliyle Karşılık Verildi

Güncelleme:

TSK tarafından yapılan açıklamada, Suruç İlçesi'nin sınır hattına düşen üç adet havan mermisine, altı adet havan atışı ile karşılık verildiği bildirildi.

IŞİD ile YPG arasındaki çatışmaların sürdüğü Suriye'nin Kobani kentinden ateşlenen 3 havan mermisi, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nin sınır hattındaki boş araziye düştü. Kimsenin yaralanmadığı olayın ardından angajman kuralları kapsamı misliyle karşılık verildi.

YARALANAN OLMADI

IŞİD ile YPG arasında 2 ayı aşkın süredir çatışmaların sürdüğü süren Suriye'nin Kobani kentinden öğleden sonra ateşlenen 3 havan mermisi, sınır hattındaki Suruç İlçesi'nin Mürşitpınar Mahallesi'ndeki boş araziye düştü. Kimsenin yaralanmadığı olayın ardından Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinden de açıklama yapıldı.

"6 HAVAN ATIŞI İLE KARŞILIK VERİLDİ"

Açıklamada şöyle denildi:

"IŞİD ile PYD / PKK unsurları arasındaki çatışmalar esnasında, Türkiye tarafına saat 11.46 ile 13.55 arasında, Suriye tarafından 3 havan mermisi, Kara Kuvvetleri 3'üncü Hudut Alayı (Şanlıurfa) Kapı Hudut Karakol Komutanlığı sorumluluğundaki boş bir bölgeye düşmüştür. Olayda herhangi bir can kaybı meydana gelmemiştir. Bu durum üzerine, mevcut angajman kuralları çerçevesinde, derhal hududun Suriye tarafından havan atışlarının yapıldığı tespit edilen bölgeye, bölgedeki Hudut Birlikleri tarafından, 6 adet havan atışı ile karşılık verilmiştir." - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mürşitpınar Şanlıurfa Kobani Suriye Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

sundaymobilWeb@haberler.com:

Niye karsilik veriyorsun askerim, onlar bizim dusmanimizla savasiyor, onlar bizim dostumuz, yanlislikla bos araziye atilan havan toplari bunlar

0
1
yanıtYanıtla
VenseromosMobil-ANDROID:

Atma Recep din kardeşiyiz....

0
0
yanıtYanıtla
serdar25:

tayfun harikasin evt sabridir sabri dd

0
0
yanıtYanıtla
muratttt:

atacak merak etme yakına atacak en kısa zamanda

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title