Haberler

Murgem'e Kayıtlar Başladı

Üniversiteye hazırlanan gençlerin eğitimine ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için Muratpaşa Belediyesi’nce açılan MURGEM, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı için kayıtlara başladı,Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması ve gençlerin sosyal gelişimlerine destek olmak için Muratpaşa Belediyesi’nce 2015 yılında hizmete açılan Muratpaşa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (MURGEM) ikinci yıl için kayıtlara başladı.

Üniversiteye hazırlanan gençlerin eğitimine ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için Muratpaşa Belediyesi'nce açılan MURGEM, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı için kayıtlara başladı,

Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması ve gençlerin sosyal gelişimlerine destek olmak için Muratpaşa Belediyesi'nce 2015 yılında hizmete açılan Muratpaşa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (MURGEM) ikinci yıl için kayıtlara başladı. Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) yüzde 98.47' lik başarı oranı yakalayan MURGEM, öğrenci ve velilerden büyük ilgi görürken, kayıtlarda; kabul sınavında dereceye giren öğrencilere öncelik verilecek.

KAPASITE ARTTIRILDI

Geçtiğimiz dönem 900 öğrencinin hizmet aldığı MURGEM'in; kapasitesi, gösterilen yoğun ilgi nedeniyle arttırıldı. MURGEM, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında 600 lise son sınıf, 600 de mezun olmak üzere toplam bin 200 öğrenciyi üniversiteye hazırlayacak. MURGEM, Kızılsaray Mahallesi'nde bulunan hizmet binasında kayıtları kabul ediyor. MURGEM kayıtları hakkında 444 80 07 numaralı telefondan bilgi alınabileceği bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title