Haberler

Mürekkep Kokan Düşünceler İsimli Söyleşiler Devam Ediyor

Mürekkep Kokan Eller Derneği, kuruluşunun birinci yılını, Kasımpaşa Turabi baba kütüphanesinde yönetim kurulu üyeleri gönüllüleri ve yazarlar Uğur Canbolat, İbrahim Özgün, Bekir Tuncer Salihoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirdi.

Mürekkep Kokan Eller Derneği, kuruluşunun birinci yılını, Kasımpaşa Turabi baba kütüphanesinde yönetim kurulu üyeleri gönüllüleri ve yazarlar Uğur Canbolat, İbrahim Özgün, Bekir Tuncer Salihoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirdi. Kokteyl ile başlayan program dernek başkanı Yusuf Samet Çakır'ın açılış konuşmasıyla devam etti. Akabinde yazarlar Uğur Canbolat, İbrahim Özgün ve Bekir Tuncer Salihoğlu' nun mürekkep kokan düşünceler isimli söyleşileri gerçekleşti. Dernek Başkanı Yusuf Samet Çakır'ın 1. Yıllık Faaliyet Raporu sunumu ile devam eden program başkanın gelecek projeler hakkında katılımcılara bilgi vermesiyle sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Özgün Uğur Canbolat Samet Çakır Kasımpaşa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title