Haberler

Muratpaşalı Cimnastikçilerden Yıl Sonu Gösterisi

Muratpaşa Belediyespor Cimnastik takımı Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda yıl sonu gösterisini gerçekleştirdi.

Muratpaşa Belediyespor Cimnastik takımı Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda yıl sonu gösterisini gerçekleştirdi.

2015 yılında yurt içinde ve dışında düzenlenen şampiyonalarda başarılara imza atan Muratpaşa'nın cimnastikçileri yıl sonu gösterisinde göz kamaştırdı. Cimnastik salonu tribünlerini dolduran sporcu velileri birbirinden güzel gösterileri ayakta alkışladı.

Yıl sonu gösterisine katılan Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, Kulüp Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Canip Can, Murat Ülger, Muhasip üye Erdem Uğur, Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Üstündağ ve Cimnastik Şube Sorumlusu Arzu Akıncı'nın katıldığı yıl sonu gösterisinde sporculara çeşitli hediyeler dağıttılar.

Cimnastik sporunun büyük emek isteyen bir branş olduğunu ifade eden Arzu Akıncı, "Cimnastikte sabır ve süreklilik büyük önem taşıyor. Sporcu velilerimize de büyük görevler düşüyor. Yıl boyunca büyük emek sarfeden sporcularımıza ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda sporcularımızdan büyük başarılar bekliyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Evcilmen Muratpaşa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title