Haberler

Muratpaşalı Bisikletçiler Çankaya'da

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için Antalya’dan yola çıkan Muratpaşa Belediyesi Bisiklet Takımı’nı Başkent’te ağırladı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için Antalya'dan yola çıkan Muratpaşa Belediyesi Bisiklet Takımı'nı Başkent'te ağırladı.

Cumhuriyetin 93. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında bir hafta önce Antalya'dan yola çıkan Muratpaşa Belediyesi Bisiklet Takımı, Anıtkabir'de ağaç diktikten sonra Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i ziyaret etti. Bisikletin tüm dünyada günlük yaşamın bir parçası olduğunu dile getiren Taşdelen, "Ne yazık ki bizde bisiklet yolları yapımına ve kullanıcılarına gereken özen gösterilmiyor. Daha iyi yaşam sürdürülebilir kentler tasarlamak yerine fethedip rantını paylaşmak anlayışı hüküm sürdüğü için sonuç da bu oluyor" dedi.

Yaşları 23-56 arasında Muratpaşa Belediyesi çalışanlarından oluşan bisiklet takımını makamında ağırlayan Taşdelen, gösterdikleri performanstan dolayı ekibi kutlayıp, Çankaya Belediyesi'nin de dahil olduğu ve 15 Avrupa ülkesinden 39 kentin katıldığı Avrupa Bisiklet Meydan Okuması'na davet etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alper Taşdelen Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title