Haberler

Muratpaşa'ya Gezi Parkı

Muratpaşa Belediye Meclisi halk arasında Dedeman Kavşağı olarak bilinen mevkide Muratpaşa Belediyesi’nin yaptığı görkemli parka Gezi Parkı adı verilmesine karar verdi.

Muratpaşa Belediye Meclisi halk arasında Dedeman Kavşağı olarak bilinen mevkide Muratpaşa Belediyesi'nin yaptığı görkemli parka Gezi Parkı adı verilmesine karar verdi.

Muratpaşa Belediye Meclisi Ek Meclis toplantısı Muratpaşa Belediye Meclisi Başkan Vekili Mustafa Karaman'ın başkanlığında gerçekleşti. Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda yapılan toplantıda Şirinyalı Mahallesi Metin Kasapoğlu Caddesi eski Dedeman Otel yanında bulunan Muratpaşa Belediyesi'nin parklarından biri olan parka Gezi Park'ı adı verilmesine oy çokluğu ile karar verdi. Bunu yanı sıra Şirinyalı Mahallesi 1526/1493 sokak ile Sinanoğlu Caddesi'nin kesişiminde bulunan parka da Türk Kızılayı adının verilmesine karar verildi.

Eğitim alanında da önemli bir karara imza atan Meclis, Soğuksu Mahallesi'nde bulunan okul yerinin 25 yıllığına Milli Eğitim İl Müdürlüğü'ne bedelsiz olarak tahsisi yönünde karar aldı. Sağlık hizmetleri alanında da önemli bir karara imza atan Muratpaşa Meclisi, Muratpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde Evde Bakım Hizmeti ve Alzheimer Merkezi'nin kurulması yönündeki komisyon kararını oy birliği ile meclisten geçirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Karaman Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title