Haberler

Muratpaşa Söyleşileri'nin Konuğu Ece Temelkuran

Muratpaşa Söyleşileri’nin Eylül ayı konuğu Ece Temelkuran olacak.

Muratpaşa Söyleşileri'nin Eylül ayı konuğu Ece Temelkuran olacak. Temelkuran, 5 Eylül saat 17.00'de Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda, Antalyalılarla buluşacak

EYLÜL AYI KONUĞU

Bugüne kadar Şafak Pavey, Can Dündar ve Prof. Dr. İlber Ortaylı'yı Antalyalılarla buluşturan Muratpaşa Belediyesi, Eylül ayında da Ece Temelkuran'ı konuk edecek. Muratpaşa Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü tarafından düzenlenen Muratpaşa Söyleşileri'nin Eylül ayı konuğu Ece Temelkuran olacak. Temelkuran, 5 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenecek söyleşinin ardından kitaplarını imzalayacak.

BAŞKAN UYSAL'DAN DAVET

Toplumsal barış ve çağdaşlaşmanın yolunun, kitaptan, sanattan, kültürden, felsefeden, şiirden, demokratik siyasetten, hukuktan, özgür düşünceden geçtiğini vurgulayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Bütün bu değerlerin altını bir kez daha ve daha güçlü, daha kararlı, daha kalıcı çizmek için Muratpaşa Söyleşileri'ne halkımızı davet ediyoruz. Binlerce yıldır bir arada yaşama kültürüne, kardeşliğe, barışa, uygarlığa beşik olmuş Antalya'da, aynı özellikleri bugün de yaşatmakta kararlıyız" dedi.

ECE TEMELKURAN KİMDİR?

Ece Temelkuran, 1973'de İzmir'de doğdu. Bornova Anadolu Lisesi'ni ardından Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Üniversitenin ikinci yılında Cumhuriyet Ankara Bürosu'nda gazeteci olarak çalışmaya başladı. Aynı yıl ilk kitabı Bütün Kadınların Kafası Karışıktır, İletişim Yayınları'ndan yayınlandı. 2000 yılında Milliyet gazetesinde köşe yazarlığına başlayan Temelkuran, televizyonda ise "Kıyıdan" adlı programı yaptı. Oxford Üniversitesi'nde "Visiting Fellow" olarak bulunduğu bir yılda Ağrı'nın Derinliği kitabını yazdı. Bu kitabı İngilizce'de yayınlanan ilk kitabı oldu. Bugüne kadar üç roman dahil olmak üzere 14 kitap yazdı. Yazar ve politik yorumcu olan Ece Temelkuran şu anda Zagreb ve İstanbul arasında yaşıyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ece Temelkuran Şafak Pavey Muratpaşa Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title