Haberler

Muratpaşa Sinema Günleri Miniklerle Başladı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Aralık ayı boyunca devam edecek ücret sinema günlerinin ilk gününde kreş öğrencileriyle ‘Minyonlar’ı izledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Aralık ayı boyunca devam edecek ücret sinema günlerinin ilk gününde kreş öğrencileriyle 'Minyonlar'ı izledi. Muratpaşa Belediyesi'nin Laura AVM Site Sinemaları işbirliğiyle Aralık ayın boyunca her Salı günün yapılacak ücretsiz sinema günlerinde ilk gösterim yapıldı. Muratpaşa'daki farklı kreşlerden 550 çocuk, animasyon film Minyonlar'ı izledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da bir süre filmi çocuklarla birlikte izlerken film öncesi iyi seyirler diledi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Sanat ve spor hayatın vazgeçilmezi. Çocuklarımız da sanatın en bir dalı ve sporla uğraşmalı" dedi. Çocuklardan izledikleri filmi, öğretmenlerine anlatmalarını isteyen Başkan Uysal, "Öğretmenler de sizin anlattıklarını bizlere iletecek. Bizler de sizlerin neler düşündüğünüzü, neler hayal ettiğinizi öğreneceğiz."

Aralık ayı programı

Muratpaşa Belediyesi'nin ücretsiz sinema günlerinin ikinci haftası, 13 Aralık'ta, Dondurmam Gaymak, Entelköy Efeköy'e karşı filmleriyle tanınan Yönetmen Yüksel Aksu'nun son filmi Cem Yılmaz'ın başrolünde oynadığı 'İftarlık Gazoz' filminin gösterimi yapılacak. Etkinliğinde 3'üncü haftası 20 Aralık Salı günü ise Antoine de Saint-Exupery'nin unutulmaz çocuk klasiği Küçük Prens'in 2015 yapımı animasyon uyarlaması izleyiciyle buluşacak. 27 Aralık günü saat 10.00'da gösterilecek film ise Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özlem Tokaslan, Ayşen Gruda, Ayşegül Akdemir'in oynadığı 'Dedemin Fişi' olacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title