Haberler

Muratpaşa'nın Güvenlikçilerine Savunma Eğitimi

Muratpaşa Belediyesi ve Spor İşleri Müdürlüğü’nün organize ettiği ve belediye de görevli 50 özel güvenlik personeline Muay Thaı eğitimi verildi.

Muratpaşa Belediyesi ve Spor İşleri Müdürlüğü'nün organize ettiği ve belediye de görevli 50 özel güvenlik personeline Muay Thaı eğitimi verildi. 50 personele sertifikaları Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Federasyon Başkan Vekili Hasan Yıldız verdi.

Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda Antrenör Hasan Urlu tarafından haftada iki gün düzenlenen kurslara katılan 50 özel güvenlik personelinin sertifikalarını, Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Federasyon Başkan Vekili Hasan Yıldız verdi.

UYSAL: "DAHA BİLİNÇLİ GÖREV YAPACAKLAR"

Muratpaşa Belediyesi bünyesinde yer alan 200 güvenlik personelinin tamamının eğitim göreceğine dikkat çeken Başkan Ümit Uysal, "İlk etapta 50 personelimize Muay Thai eğitimi verildi. Guruplar halinde eğitimlerini almaya devam edecekler. Personelimiz görevlerini daha bilinçli bir şekilde yapacak" dedi. Antrenör Hasan Urlu, "Özel güvenlik personeli toplumsal olaylarda vatandaşlara daha saygılı ve bilinçli bir şekilde görevlerini yürüteceklerdir" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Evcilmen Hasan Yıldız Ümit Uysal Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title