Haberler

Muratpaşa Fen İşlerine 1 Milyonluk Araç

Muratpaşa Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere Devlet Malzeme Ofisi’den (DMO) 1 milyon TL’lik iş makinası ve araç alımı yapıldı.

Muratpaşa Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere Devlet Malzeme Ofisi'den (DMO) 1 milyon TL'lik iş makinası ve araç alımı yapıldı. Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Ümit Uysal'ın talimatı ile 2'şer adet kamyon ve arazöz ile 1'er adet kurtarıcı, silindir ve forkliftin alımını yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü yeni alınan 7 adet iş makinası ve araçlarla birlikte 2015 yılında 4 milyon 500 bin TL'lik alım gerçekleştirdi.

Fen işleri Müdürlüğü bünyesinde 33 iş makinası, 34 damperli kamyon ve 25 kamyonet yer alıyor. Yeni alınan iş makinası ve araçlarla birlikte 2015 yılında 4 milyon 500 bin TL'lik alım yaptıklarını belirten Fen İşleri Müdürü Arif Kuş, "Büyüyen ve gelişen Muratpaşamız'da yeni alınan işi makinası ve araçlarla birlikte daha iyi hizmetler üreteceğiz. İş makinası ve araçların alımından dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title