Haberler

Muratpaşa Engelli Merkezi Yapılacak

Güncelleme:

Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, engellilerin sorunları ve ihtiyaçlarına yönelik çalıştay düzenledi.

Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından engellilerin sorunları ve ihtiyaçlarına yönelik çalıştay düzenlendi.

Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından, engellilerin sorunları ve ihtiyaçlarına yönelik yapılması gerekenler konulu çalıştay düzenlendi. Muratpaşa Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen çalıştaya Belediye Başkanı Ümit Uysal ve engelli derneklerinin temsilcileri katıldı. Toplantı öncesinde konuşan Başkan Uysal, "Engelli merkezi yapacağız ve bu merkez 24 saat hizmette olacak" müjdesini verdi.

ENGELLİLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Engellilerin sorunları ve ihtiyaçlarına yönelik çalıştayların yapılacağını belirten Başkan Ümit Uysal, "Muratpaşa'da yaşayan engelliler bizler için çok önemli. Belediye yönetimi olarak engellilerin destekçisi olabilirmiyiz. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Tüm engelli derneklerimizin bir hafta içinde raporlarını sunmalarını istiyoruz. Belediye ne yapmalıdır, neler yapılabilir. Engellilerin çalışma tablosunu oluşturacağız" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title