Haberler

Muratpaşa'dan Okullara Spor Salonu

Muratpaşa Belediyesi, Dilşat Refizade İlkokulu Spor Salonu’nun temelini attı.

Muratpaşa Belediyesi, Dilşat Refizade İlkokulu Spor Salonu'nun temelini attı.

Muratpaşa Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı protokolün ardından gündüz öğrencilere, öğrenim saatleri dışında da vatandaşlara hizmet verecek olan spor salonlarından ilkinin temelini, Yenigün Mahallesi'ndeki Dilşat Refizade İlkokulu'nda attı.

Temel atma törenine Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karabacak, meclis üyeleri, müdürler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Törende beton mikseri butonunun düğmesine öğrencilerle birlikte basan Başkan Ümit Uysal, Dilşat Refizade Spor Salonu'nun 756 metrekare inşaat alanı içerisinde yer aldığını belirtti.

Spor salonu içerisinde 595 metrekarelik saha alanı, 120 seyirci kapasiteli tribün, sağlık odası, soyunma odaları ve kafeteryanın bulunduğunu bildiren Başkan Uysal, 120 günde yapılması planlanan spor salonunun 671 bin TL'ye mal olacağını ifade etti. Okullara spor salonu projesine oldukça önem verdiğini belirten Başkan Uysal, "Sosyal çalışma standartlarımızın bir tanesi de spor salonlarımızdır. Çocuklarımız ömür boyu spor yapsınlar istiyoruz. İnsanın sağlıklı, zinde, bedenini, ruhunu ve biyolojisini ayakta tutan en önemli unsur spordur. Bu yaklaşımımızdan dolayı okullarımıza spor salonu yapıyoruz. En büyük isteğim Muratpaşa'da insanlar her gün spor yapsın" diye konuştu.

Muratpaşa'da 21 okula spor salonu yapacaklarını ifade eden Başkan Ümit Uysal, "Milli Eğitim Müdürlüğümüzle 21 okula spor salonu yapmak için protokol imzaladık. 14 okulumuza yapmamız için bir engel görünmüyor. İhale sorunu olan 7 okulu da kendi olanaklarımızla önümüzdeki yıllarda yapacağız. Bizim için her insan çok değerlidir ve her insana ayrı özen göstermeye çalışıyoruz. Hiçbir insanımız yalnız çaresiz bırakmıyoruz hemen yanında oluyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mehmet Karabacak Ümit Uysal Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title