Haberler

Muratpaşa'dan Minik Öğrencilere Hayvan Sevgisi Eğitimi

Muratpaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde 61 ilkokulda ‘Hayvan sevgisi ve Sokak Hayvanları’ konulu eğitim veriyor.

Muratpaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde 61 ilkokulda 'Hayvan sevgisi ve Sokak Hayvanları' konulu eğitim veriyor.

Muratpaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, İlkokul 3'ncü sınıf öğrencilerine yönelik 'Hayvan sevgisi ve Sokak Hayvanları' konulu eğitim veriyor. 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi boyunca bölgede bulunan 61 ilkokulda 3'ncü sınıf öğrencilerine yönelik yapılacak olan eğitimlerde özellikle çocuklarda hayvan sevgisinin oluşturulması amaçlanıyor. Sokak hayvanlarının durumlarının da anlatıldığı eğitimlerde öğrencilerden gelen soruları Veteriner Hekim Yusuf Sayın cevaplandırıyor. Sokak hayvanlarının kovalama içgüdüsünü barındırdığını ifade eden Veteriner Hekim Yusuf Sayın, "Sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi insanlarla hayvanların yaşayabilmesini amaçlayan bir birimdir. Yolda başıboş kedi ile köpek gördüğünüz zaman üzerlerine gitmeyin ve onlardan da kaçmayın. Kaçarsanız size zarar verirler. Dışarıda bir kedi, köpek gördüğünüzde öncelikle onların size güvenmesini beklemelisiniz. Güven kazanıldıktan sonra sevebilirsiniz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title