Haberler

Muratpaşa'dan Her 7 Metreye Bir Fidan

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamladığı Bayındır Mahallesi’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise kaldırımlara, 7’şer metre arayla turunç ağaçlarının dikimini gerçekleştiriyor.

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamladığı Bayındır Mahallesi'nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise kaldırımlara, 7'şer metre arayla turunç ağaçlarının dikimini gerçekleştiriyor.

Bayındır Mahallesi'nin tüm sokakların asfaltları freze makinasıyla sökülerek sıcak asfaltla kaplandı. Mahalledeki sokaklarda engelli şeritlerinin bulunduğu kaldırımlara 350 adet turunç ağacı dikimi gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Feyyaz Yıldırım, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını tamamladığı mahallelerde turunç ağacı dikimi yaptıklarını belirterek, "Bayındır Mahallesine 350 adet ağaç dikeceğiz. Bayındır Mahallesi turunç kokacak. Daha sonra Soğuksu Mahallesi'nde de turunç ağacı dikimi yapılacak" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title