Haberler

Muratpaşa'dan Giysi ve Eşya Yardımı

Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi, ihtiyaç sahiplerine giysi ve eşya yardımında bulunuyor.

Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi, ihtiyaç sahiplerine giysi ve eşya yardımında bulunuyor.

Muratpaşa Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Sosyal Yardım Merkezi, ihtiyaç sahiplerine eşya ve giysi yardımında bulunuyor. Bu yılın başında hizmete giren merkezde toplanan giysi ve eşyalar sosyal hizmet uzmanları tarafından tespit edilen ailelere ulaştırılıyor. Mahalle muhtarlarının da katkıları ile tespit edilen vatandaşlara yerinde eşya yardımı, merkezden de giysi yardımı yapılıyor.

YERİNDE TESLİM EDİLİYOR

İkamet ettikleri evlerden araçlarla alınarak merkeze getirilen vatandaşlara üçer adet giysi yardımı yapılıyor. Yardımsever vatandaşların merkeze gönderdiği oyuncaklarda, ihtiyaç sahibi vatandaşların çocuklarına dağıtılıyor. Kızıltoprak Mahallesi'nde bulunan sosyal yardım merkezine gönderilen eşyaların bakım ve onarımları ekipler tarafından yapılarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Vatandaşların gönderdiği giysilerin çamaşırhanede temizlendiğini, eşyalarında bakım ve onarımlarının yapıldığını ifade eden Sosyal İşler Müdürü Emin Sözen, "Merkezimizde toplanan eşya ve giysiler, sosyal hizmet uzmanlarımızın tespit ettiği ailelere ulaştırılıyor. Merkezimize gelen vatandaşlarımız giysilerini mağazamızdan seçip alıyorlar. Eşya ve giysi yardımında bulunacak vatandaşların Turunç Masa'nın 448007 nolu telefona başvurabilirler" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title