Haberler

Muratpaşa'dan 400 Öğrenciye Eğitim

Muratpaşa Belediyesi Zeytinköy ile Ermenek Türkan Saylan Eğitim ve Bilgi Merkezi’nde 7-14 yaş arasındaki öğrencilere ücretsiz yaz dönemi eğitim kursları düzenleniyor.

Muratpaşa Belediyesi Zeytinköy ile Ermenek Türkan Saylan Eğitim ve Bilgi Merkezi'nde 7-14 yaş arasındaki öğrencilere ücretsiz yaz dönemi eğitim kursları düzenleniyor.

"KURSLAR ÜCRETSİZ"

Göreve başlamasının ardından Muratpaşa'da eğitim, kültür, sanat ve spora büyük önem veren Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaz döneminde öğrencilerin eğitimlerine destek verilmesini sağlıyor. Zeytinköy ile Ermenek Türkan Saylan Eğitim ve Bilgi Merkezi'nde 7-14 yaş arasındaki İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yaz dönemi eğitim proğramları uygulanıyor. Ücretsiz olarak düzenlenen proğram çerçevesinde 400 öğrenciye temel akademi, kültür ve spor eğitimleri haftanın beş günü veriliyor.

SÖZEN: "BAŞARI DÜZEYLERİ ARTACAKTIR"

Yaz dönemi kurslarında ilkokul ve ortaokul çağındaki öğrencilerin eğitimlerine destek verilmesi amacıyla iki ay sürecek eğitim programı hazırladıklarını belirten Sosyal İşler Müdürü Emin Sözen, "Ücretsiz yaz dönemi kurslarımıza 400 öğrenci katılıyor. Temel akademik, kültürel ve spor eğitimlerinin yanı sıra, hızlı okuma teknikleri eğitimleri de akademisyenler tarafından verilmektedir. Çocuklarımızın başarı düzeylerinin artacağını ümit ediyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkan Saylan Zeytinköy Muratpaşa Ermenek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title