Haberler

Muratpaşa'da Okullarda Çocuklar İçin Oyun Alanları Çiziliyor

Muratpaşa Belediyesi, okullarda çocuklar için oyun alanları çiziyorMuratpaşa Belediyesi, okul ve ibadethanelerin temizliklerinin yanı sıra bakım-onarım çalışmalarını da yapıyor.

Muratpaşa Belediyesi, okullarda çocuklar için oyun alanları çiziyor

Muratpaşa Belediyesi, okul ve ibadethanelerin temizliklerinin yanı sıra bakım-onarım çalışmalarını da yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın talimatları doğrultusunda, Sanayi Cami'nin duvarlarını yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sanayi Cami'nin, 190 metre uzunluğundaki duvarlarını kalıp beton bloklar halinde yaparken, giriş kapıları da yenileyecek.

ÇOCUKLAR İÇİN OYUN ALANLARI

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ibadethanelerin yanı sıra okullarda da çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak, Varlık Mahallesi'nde bulunan Fatmagül Özpınar İlkokulu'nun bahçesine, sek sek, pusula güneşi, yakan top sahası ve satranç alanları çizdi. Öğrencilerin, ders aralarında iyi zaman geçirmeleri için oyun alanları çizilirken aynı zaman spor alanları da boyandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title