Haberler

Muratpaşa, Çocuklar Hayvan Sevgisi Aşılıyor

Muratpaşa Belediyesi, çocuklara hayvan sevgisi aşılamak ve onları sokak hayvanları konusunda bilinçlendirmek için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile eğitim çalışmaları yürütüyor.

Muratpaşa Belediyesi, çocuklara hayvan sevgisi aşılamak ve onları sokak hayvanları konusunda bilinçlendirmek için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile eğitim çalışmaları yürütüyor.

Muratpaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilçede bulunan 20 ilkokulun öğrencilerine seminer düzenliyor. Seminerlerle çocuklara hayvan sevgisini aşılamak ve sokak hayvanları konusunda bilinçlendirmek amaçlanıyor.

Muratpaşa Belediyesi Veteriner İşleri  Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen, Ahmet Ferda Kahraman, Altındağ, Emel Sevgi Taner, Hafize Hakkı Saygan, Hakkı Tatoğlu, Dilşat Refizade, Fatih, İstiklal, Melahat Faraçlar ve Vali Saim Çotur İlkokullarında eğitim seminerlerine başladı.

Vatandaşları bilgilendirme çalışmalarının bir bölümünü öğrencilerin oluşturduğunu belirten Veteriner İşleri Müdürü Zeynep Büyüktortop, "Çocuklarımızı sokak hayvanları konusunda bilinçlendirmek istiyoruz. Sokak hayvanlarının da yaşama hakkının bulunduğunu öğretiyoruz. Çocuklarımıza yönelik eğitim seminerlerimiz yıl boyunca devam edecek" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title