Haberler

Muratpaşa Belediyesi Personeli İşaret Dili Öğreniyor

Muratpaşa Belediyesi, işitme engellilerin belediyeden etkin hizmet alabilmesi için çalışanlarına yönelik işaret dili kursu düzenledi.

Muratpaşa Belediyesi, işitme engellilerin belediyeden etkin hizmet alabilmesi için çalışanlarına yönelik  işaret dili kursu düzenledi.

Muratpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye hizmetlerinden işitme engelli vatandaşların da kolaylıkla yararlanabilmesi için personele işaret dili kursunda eğitim veriliyor.

Muratpaşa Kaymakamlığı ile yapılan protokol çerçevesinde, Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğretmeni Nureddin Baloğlu'nun verdiği işaret dili kursu 120 saat sonra tamamlanacak.

Vatandaşlarla doğrudan iletişim halinde olan Kültür ve Sosyal İşler, Halkla İlişkiler ve İmar ve Şehircilik Müdürlük birim çalışanlarının da olduğu 68 kişi işaret dili kursuna devam ediyor. Kurs sonunda başarılı olan personele sertifika verilecek.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, tüm kent yaşayanlarının belediye hizmetlerinden yararlanabilmesi için çalıştıklarını, işitme engelli vatandaşların da belediyeden etkin, nitelikli hizmet alması için belediye çalışanlarının işaret dili öğrendiklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title